lunes, 19 de septiembre de 2011

tornada a la rutina



Aquesta setmana ja tornen el jovens a la rutina de la tornada a l'institut. I com tots els anys hi ha molts alumnes que s'ho prénen amb moltes ganes i sobretot els alumnes de 2º de Batxillerat i els de 4º d'ESO.

Per part dels de 4º ho prénen amb molt dínterés ja que per a molts significa l'últim curs de la educació obligatòria i ja es podran ficar a treballar encara que tal i com estan les coses hui en dia és molt dificil trobar treball. I per a l'altra part d'aquest curs significa que al següent any començara el Batxillerat i ja hauran de pensar en el seu futur i seleccionar la branca que vulguen agafar per a fer la selectivitat i la posterior carrera.

I  per als alumnes de 2º de Batxillerat és el any més important de la seua educació ja que arriba el moment de la veritat. Ja s'acosta la selectivitat i per a tots és la proba que els obrira la porta de la universitat la qual els obrirà les portes del futur. Però abans està la selectivitat en la qual els alumnes hauran de demostrar tot el que han aprés durant tota la seua educació. Començan des de els 3 anys fins als 18. És una trajectòria llarga però és imprescindible per a ser algú important el dia de demà.

Dit açò vos desitge molta sort a tots!

1 comentario:

  1. Corregeix:
    el jóvens
    prenen
    de 2n de Batxillerat i els de 4t d'ESO.
    4t ho prenen amb molt d'interés
    l'educació obligatòria
    2n de Batxillerat és l'any
    obrirà
    obrirà
    Començant
    des dels
    Dit açò vos desitge molta sort a tots!

    ResponderEliminar